Greece Estate Group

TILL SALU

November 7, 2009

Greece Estate Group erbjuder olika slags fastigheter och land till salu i Grekland.

Kreta och många av öarna har varit populära turistmål i många år. Den sista tiden, den Grekiska Turist Organisationen, försöker focusera på olika delar av fastlandet, och speciellt på den vackra Peloponnisos. Utvecklingen av infrastrukturen i dessa trakter sker snabbt med bl.a. nya motor- och järnvägar.

Vi säljer, huvudsakligen, hus, lägenheter och land i fastlandet och Peloponnisos. Vi tror att de ovannämda områden kommer att vara några av de bästa platserna för att investera i sommarhus i Grekland den närmaste framtiden.

Förutom fastlandet, säljer vi hus och land i några av de mest populära öarna som t.ex. Zakynthos, Lefkas och Mykonos.

Greece Estate Group